Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Äänentoistoon harrastamaan?

 

Lapin Patolampiteatteri hakee äänentoistoon harrastajia tulevan kesän produktioon ja siitä eteen päin. Harrastetoimintaa mitä parhaimmillaan. Varsinaista kokemusta emme vaadi, mutta pienikin kokemus on aina tervetullutta niin laitteiden kuin äänitoteutuksen osalta. Toiminta on vapaaehtoista harrastamista joten toivomme, että kiinnostuneet heittäytyvät täysillä mukaan.

Keäteatterin osalta äänentoisto tulee mukaan kevään lopulla harjoituksiin ja esityskaudella noin 2 viikkoa täyspainoisesti. Aikataulut selviävät yleensä alkukeväästä, kun näytöspäivät päätetään.

Äänentoistoon koulutamme jokaisen, joten näytöskauden alkaessa jokainen hallitsee laitteiston ja toiminnan kuin ammattilainen. Äänetoistossa kukaan ei ole yksin. Toiminta toteutetaan työryhmissä.

Äänentoisto on todella mukava tapa lähteä toimintaamme mukaan, jos lavalle et halua. Ryhmä on huippu ja harrastusympäristö aivan loistava. Lisätietoa annamme mielellämme. Yhteydenotot alustavasti facebook -sivujemme kautta täältä näin →  tai whatsapp / Marko

Laitteisto:

yamaha 01v96i mikseri

(tietoja päivitetään..)